Bai KT so 1 HKII

2 285 0
  • Loading ...
    Loading ...
    Loading ...

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 19/04/2015, 11:00

TEST 4 I. Listening. Listen to a passage about Dr Chi and fill in the gaps with suitale words or phrases in the box. a. doctor b. dentist c. looks for d. looks after e. scared f. regularly g. afraid h. washes i. kind j. will k. does l. advices m. clean n. office o. sugery Dr Chi is a …(1)… at Quang Trung school. She …(2)…. all the students' teeth. Dr Chi's …(3)… is clean and so is her uniform. She always …(4)…her hands after each child leaves. Many chidren are …(5)…when they come to see Dr Chi, but she is a …(6)… woman. She explains what …(7)…happen so they are not…(8)… Dr Chi gives the children….(9)…. She tells them how to look after their teeth. She reminds them to clean their teeth…(10)…. 1……………… 2……………… 3……………… 4……………… 5……………… 6……………… 7……………… 8……………… 9……………… 10……………. III/ Read the passage and answer the questions: Minh is sitting in Dr Lai’s surgery. Dr Lai is checking his teeth. Minh has one small cavity, but it isn’t serious. Dr Lai fills the cavity in Minh’s tooth. She finishes in less than 10 minutes. Minh is very pleased. 11/ Where is Minh sitting? ……………………………………………………………………………………………… 12/ What is Dr Lai doing? ……………………………………………………………………………………………… 13/ Does Minh have one small cavity? …………………………………………………………………………………………… 14/ How long does Dr Lai fill the cavity in Minh’s tooth? ……………………………………………………………………………………………. III. Grammar and vocabulary. Choose the best option (A, B, C or D) to complete these sentences. 15. They …… to Ha Long Bay for their last summer vacation. A. go B. goes C. went D. to go 16. The dentist ……. a cavity in my tooth last week. A. filled B. fill C. fills D. to fill 17. She alwaws ……. her hands before meals. A. washed B. washes C. wash D. to wash 18. I know how to take care …………myself. A. of B. off C. about D. in 19. …… noodle for dinner last night? A. were you eat B. Do you ate C. Did you ate D. Did you eat 20. Hung and his brother ……. at home yesterday. A. wasn’t B. weren’t C. didn’t be D. not were 21. We need to know your ………… , Minh A. weigh B. weight C. weighed D. weighing 22. ………… heavy are you? A. What B. Who C. How D. When 23. Would you ……………. your mouth, please. I need to take your temperature. A. opening B. are opening C. opened D. open 24. How …… is the English book? – It’s 10,800 dong. A. old B. much C. far D. heavy 25. How …… are you? – I’m 145 centimeters. A. often B. tall C. old D. much IV. Writing. Arrange these words to make meaningful sentences. 26. a/ go/ because/ she/ Lan/ had/ didn't/ to/ cold/ school yesterday/ bad. …………………………………………………………………………………………… 27. sick note/ did/ Lan's mother/ her/ write/ yesterday? …………………………………………………………………………………………… 28. me/ last/ my uncle/ the zoo/ took/ to/ Sunday. ……………………………………………………………………………………………. 29. last/ went/ Nha Trang/ family/ vacation/ to/ my/ summer. ……………………………………………………………………………………………. 30. prevent/ you/ how/ a/ can/ cold/ help? ……………………………………………………………………………………………. Answer: Section I. Listening Tape transcrip Dr Chi is a dentist at Quang Trung school. She looks after all the students' teeth. Dr Chi's office is clean and so is her uniform. She always washes her hands after each child leaves. Many chidren are scared when they come to see Dr Chi, but she is a kind woman. She explains what will happen so they are not afraid Dr Chi gives the children advices She tells them how to look after their teeth. She reminds them to clean their teeth regularly 1 - b. dentist; 2 -c. looks after; 3 - n. office; 4 - h. washes; 5 - e. scared; 6 - i. kind; 7 - j. will; 8 - g. afraid; 9 - l. advices; 10 - f. regularly. Section II 11. Minh is sitting in Dr Lai’s surgery. 12. Dr Lai is checking Minh’s teeth. 13. Yes, he does 14. She finishes in less than 10 minutes Section III. 15. C; 16. A; 17. B; 18. C; 19. A; 20. D; 21. B; 22. B; 23. C; 24. D; 25. B Section IV. 26. Lan didn’t go to school yesterday because she had a bad cold. 27. Did Lan’s mother write her sick note yesterday? 28. My uncle took me to the zoo last Sunday. 29. My family went to Nha Trang last summer vacation. 30. How can you help prevent a cold? . in Dr Lai’s surgery. 12 . Dr Lai is checking Minh’s teeth. 13 . Yes, he does 14 . She finishes in less than 10 minutes Section III. 15 . C; 16 . A; 17 . B; 18 . C; 19 . A; 20. D; 21. B; 22. B; 23. C;. in less than 10 minutes. Minh is very pleased. 11 / Where is Minh sitting? ……………………………………………………………………………………………… 12 / What is Dr Lai doing? ……………………………………………………………………………………………… 13 / Does Minh. teeth regularly 1 - b. dentist; 2 -c. looks after; 3 - n. office; 4 - h. washes; 5 - e. scared; 6 - i. kind; 7 - j. will; 8 - g. afraid; 9 - l. advices; 10 - f. regularly. Section II 11 . Minh is
- Xem thêm -

Xem thêm: Bai KT so 1 HKII, Bai KT so 1 HKII, Bai KT so 1 HKII