ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ I NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh - MÃ ĐỀ: 246 pdf

7 490 0
  • Loading ...

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 05/08/2014, 22:21

Mã đề 246- Trang / 3 1 UBND TỈNH KON TUM SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ I NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh - Hệ 3 năm Lớp: 12 Thời gian: 45 phút (không kể thời gian phát đề) (Đề gồm có 03 trang) MÃ ĐỀ: 246 ĐỀ Choose the best answer to compete the sentence. Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành mỗi câu sau. Câu 1. We call a boy learning at school is a A. schoolboy. B. boy of school. C. school’s boy. D. boy at school. Câu 2. The man who design a house is the A. engineer. B. painter. C. architect. D. manager. Câu 3. Everyone knows that women are to men. A. equal. B. equally. C. equality. D. equalize. Câu 4. Hamlet is a play. A. success. B. successful. C. succeed. D. successfully. Câu 5. Halong is one of the most famous tourist in Vietnam. A. attraction. B. attract. C. attracted. D. attracting. Câu 6. All the children should learn to speak a foreign A. Story. B. country. C. language. D. tongue. Câu 7. His tongue is Vietnamese but he can speak English and Chinese too. A. father. B. mother. C. first. D. home. Câu 8. languages are languages which are still used today. A. living. B. alive. C. breathing. D. staying. Câu 9. She is in being a nurse. A. tired. B. afraid. C. bored. D. interested. Câu 10. Each room in this house its own TV. A. has. B. have. C. is having. D. are having. Câu 11. People now live than before. A. well. B. the best. C. as well. D. better. Câu 12. Ho Chi Minh City is than Hanoi. A. more noisy. B. noisy. C. more noisier. D. noisier. Câu 13. That’s the job I applied. A. which. B. for which. C. that. D. for that. Câu 14. My keys last week. A. was stolen. B. were stolen. C. are stolen. D. is stolen. Câu 15. This is the beach I spent most of my time. A. which. B. where. C. that. D. when. Câu 16. Are you used on your own ? A. at work. B. to work. C. to working. D. with work. Câu 17. They got to the Riverside Shopping Mall is very modern. A. where. B. which. C. to which. D. that. ĐỀ CHÍNH THỨC Mã đề 246- Trang / 3 2 Câu 18. It was a new surfboard Marilyn gave me for my birthday last year. A. who. B. whom. C. whose. D. that. Câu 19. She enjoys watching movies make her laugh. A. they. B. what. C. which. D. who. Câu 20 .There are very few things in life he is afraid A. that\in. B. what\of. C. that\of. D.which\in Câu 21. Do you know the girl is sitting there? A. which. B. where. C. what. D. who. Câu 22. She is the in my class. A.intelligent. B. more intelligent. C. most intelligent. D. the most intelligent Câu 23. One way to improve your English is to practise it daily. A. effective. B. effect. C. effectively. D. effectional. Câu 24. We have been here along time. A. since. B. in. C. about. D. for. Choose the word whose underlined part is pronounced different from that of the other words. Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu sau. Câu 25. A. roar . B. road. C. boat. D. coat. Câu 26. A. peace. B. mean. C. heat. D. break. Câu 27. A. modern B. mother. C. opera. D. hobby. Choose the best sentence which has the same meaning as the given one. Chọn phương án (A, B, C hoặc D) ứng với câu có nghĩa gần nhất với câu cho sẵn sau đây: Câu 28. No-one in my class is more beautiful than her. A. She is more beautiful than no one in my class. B. She is as beautiful as no-one in my class. C. No-one in my class is as beautiful than her. D. She is the most beautiful in my class. Câu 29. We built this house two years ago. A. We built this house since two years. C. This house was built two years ago. B.This house were built two years ago. D. This house was build two years ago. Câu 30. The long walk is tiring. A. We are tired of the long walk. C. We are tired about the long walk. B. We are tiring the long walk. D. We are tired the long walk. Read the passage carefully then choose the best answer for each question. Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) A hobby can be almost what a person likes to do in his/her spare time. Hobbyists raise pets, watch birds, or hunt animals. They also climb the mountains, fish, ski, skate, and swim. Hobbyists also paint pictures, attend concerts and play musical instruments. They collect everything from books to butterflies, and from shells to stamps. People have hobbies because these activities offer enjoyment, friendship, knowledge, and relaxation. Sometimes, they can bring financial profit. Hobbies also bring interesting activities for people who have retired. People, rich or poor, old or young, sick or well, can follow a satisfying hobby, regardless of their age, position, or income. Hobbies can help a person’s mental and physical heath. Doctors have found that hobbies art available in helping patients suffering from physical or mental illness. Hobbies give these patients activities to do, and provide interests that prevent them from thinking about themselves. Mã đề 246- Trang / 3 3 Câu 31. According to the passage, a hobby is what a person likes to do when A. he/she has free time B. he/she is at work C. he/she is at home D. he/she is busy Câu 32. The word “income” in line 10 is closest in meaning to A. salary B. job C. loan D. career Câu 33. Which of the following is NOT mentioned in the passage as an advantage of having hobbies? A. enjoyments B. relaxation C. knowledge D. surprises Câu 34. Where in the passage does the writer mention different activities taken by hobbyists? A. paragraph 1 B. paragraph 2 C. paragraph 3 D. paragraph 1and 2 Câu 35. According to doctors, hobbies are helpful for A. patient’s physical health. B. patient’s mental health C. patient’s material life D. patient’s physical and mental health End of test Mã đề 257- Trang / 3 1 UBND TỈNH KON TUM SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT – LẦN 2 NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh - Hệ 3 năm Lớp: 12 Thời gian: 45 phút (không kể thời gian phát đề) (Đề gồm có 03 trang) MÃ ĐỀ: 257 ĐỀ Choose the best answer to compete the sentence. Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành mỗi câu sau. Câu 1. We call a boy learning at school is a A. boy of school. B. schoolboy. C. school’s boy. D. boy at school. Câu 2. The man who design a house is the A. engineer. B. painter. C. manager. D. architect. Câu 3. Everyone knows that women are to men. A. equally. B. equal. C. equality. D. equalize. Câu 4. Hamlet is a play. A. success. B. successfully. C. succeed. D. successful. Câu 5. Halong is one of the most famous tourist in Vietnam. A. attract. B. attraction. C. attracted. D. attracting. Câu 6. All the children should learn to speak a foreign A. story. B. country. C. language. D. tongue. Câu 7. His tongue is Vietnamese but he can speak English and Chinese too. A. mother. B. father. C. first. D. home. Câu 8. languages are languages which are still used today. A. breathing. B. alive. C. living. D. staying. Câu 9. She is in being a nurse. A. tired. B. interested. C. afraid. D. bored. Câu 10. Each room in this house its own TV. A. is having. B. have. C. has. D. are having. Câu 11. People now live than before. A. well. B. the best. C. better. D. as well. Câu 12. Ho Chi Minh City is than Hanoi. A. noisier. B. noisy. C. more noisier. D. more noisy. Câu 13. That’s the job I applied. A. for which. B. which. C. that. D. for that. Câu 14. My keys last week. A. was stolen. B. are stolen. C. were stolen. D. is stolen. Câu 15. This is the beach I spent most of my time. A. which. B. when. C. that. D. where. Câu 16. Are you used on your own ? A. to working. B. at work. C. to work. D. with work. ĐỀ CHÍNH THỨC Mã đề 257- Trang / 3 2 Câu 17. They got to the Riverside Shopping Mall is very modern. A. which. B. where. C. to which. D. that. Câu 18. It was a new surfboard Marilyn gave me for my birthday last year. A. who. B. whom. C. that. D. whose. Câu 19. She enjoys watching movies make her laugh. A. they. B. which. C. what. D. who. Câu 20 .There are very few things in life he is afraid A. that\in. B. what\of. C.which\in D. that\of. Câu 21. Do you know the girl is sitting there? A. who. B. which. C. where. D. what. Câu 22. She is the in my class. A.intelligent. B. more intelligent. C. the most intelligent D. most intelligent. Câu 23. One way to improve your English is to practise it daily. A. effect. B. effective. C. effectively. D. effectional. Câu 24. We have been here along time. A. since. B. for. C. in. D. about. Choose the word whose underlined part is pronounced different from that of the other words. Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu sau. Câu 25. A. road. B. boat. C. coat. D. roar . Câu 26. A. peace. B. mean. C. break. D. heat. Câu 27. A. mother. B. modern C. opera. D. hobby. Choose the best sentence which has the same meaning as the given one. Chọn phương án (A, B, C hoặc D) ứng với câu có nghĩa gần nhất với câu cho sẵn sau đây: Câu 28. No-one in my class is more beautiful than her. A. She is the most beautiful in my class. B. She is more beautiful than no one in my class. C. She is as beautiful as no-one in my class. D. No-one in my class is as beautiful than her. Câu 29. We built this house two years ago. A. We built this house since two years. C. This house was build two years ago. B.This house were built two years ago. D. This house was built two years ago. Câu 30. The long walk is tiring. A. We are tiring the long walk. C. We are tired about the long walk. B. We are tired of the long walk. D. We are tired the long walk. Read the passage carefully then choose the best answer for each question. Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) A hobby can be almost what a person likes to do in his/her spare time. Hobbyists raise pets, watch birds, or hunt animals. They also climb the mountains, fish, ski, skate, and swim. Hobbyists also paint pictures, attend concerts and play musical instruments. They collect everything from books to butterflies, and from shells to stamps. People have hobbies because these activities offer enjoyment, friendship, knowledge, and relaxation. Sometimes, they can bring financial profit. Hobbies also bring interesting activities for people who have retired. People, rich or poor, old or young, sick or well, can follow a satisfying hobby, regardless of their age, position, or income. Mã đề 257- Trang / 3 3 Hobbies can help a person’s mental and physical heath. Doctors have found that hobbies art available in helping patients suffering from physical or mental illness. Hobbies give these patients activities to do, and provide interests that prevent them from thinking about themselves. Câu 31. According to the passage, a hobby is what a person likes to do when A. he/she is at work C. he/she has free time B. he/she is at home D. he/she is busy Câu 32. The word “income” in line 10 is closest in meaning to A. job B. loan C. career D. salary Câu 33. Which of the following is NOT mentioned in the passage as an advantage of having hobbies? A. enjoyments B. knowledge C. surprises D. relaxation Câu 34. Where in the passage does the writer mention different activities taken by hobbyists? A. paragraph 1 B. paragraph 2 C. paragraph 3 D. paragraph 1and 2 Câu 35. According to doctors, hobbies are helpful for A. patient’s physical health. C. patient’s physical and mental health B. patient’s material life D. patient’s mental health End of test ĐÁP ÁN ĐỂ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 2 ĐÁP ÁN VÀ BIỂU CHẤM KIỂM TRA 1 TIẾT- LẦN 2 – NĂM HỌC 2010-2011 MÃ ĐỀ 246 MÃ ĐỀ 257 CÂU ĐÁP ÁN CÂU ĐÁP ÁN 1. A 1. B 2. C 2. D 3. A 3. B 4. B 4. D 5. A 5. B 6. C 6. C 7. B 7. A 8. A 8. C 9. D 9. B 10. A 10. C 11. D 11. C 12. D 12. A 13. B 13. A 14. B 14. C 15. B 15. D 16. C 16. A 17. B 17. A 18. D 18. C 19. C 19. B 20. C 20. D 21. D 21. A 22. C 22. D 23. A 23. B 24. D 24. B 25. A 25. D 26. D 26. C 27. B 27. A 28. D 28. A 29. C 29. D 30. A 30. B 31. A 31. C 32. A 32. D 33. D 33. C 34. A 34. A 35. D 35. C Điểm bài kiểm tra được tính = Tổng số câu đúng/35 câu x 10 ____________________________________________ . Mã đề 24 6- Trang / 3 1 UBND TỈNH KON TUM SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ I NĂM HỌC 201 0-2 011 Môn: Tiếng Anh - Hệ 3 năm Lớp: 12 Th i gian: 45 phút (không kể th i gian. Mã đề 25 7- Trang / 3 1 UBND TỈNH KON TUM SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT – LẦN 2 NĂM HỌC 201 0-2 011 Môn: Tiếng Anh - Hệ 3 năm Lớp: 12 Th i gian: 45 phút (không kể th i gian. physical and mental health B. patient’s material life D. patient’s mental health End of test ĐÁP ÁN ĐỂ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 2 ĐÁP ÁN VÀ BIỂU CHẤM KIỂM TRA 1 TIẾT- LẦN 2 – NĂM HỌC 201 0-2 011
- Xem thêm -

Xem thêm: ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ I NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh - MÃ ĐỀ: 246 pdf, ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ I NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh - MÃ ĐỀ: 246 pdf, ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ I NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh - MÃ ĐỀ: 246 pdf

Từ khóa liên quan