ôn tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (bài tập)

18 10,780 474
  • Loading ...
1/18 trang
Tải xuống

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 19/04/2014, 12:45

REVISION I - THE SECOND SEMESTER I. -Choose the best answer to the sentences 1. I don’t have _____ oranges. a. any b. some c. one 2. There is ____ fruit juice on the table. a. some b. any c. an 3. He isn’t tall. He’s ______ . a. fat b. short c. thin 4. ____ is her hair? – It’s black. a. What b. who c. What color 5. What would you like? I ______ some milk. a. like b. likes c. would like 6. ________ meat do you need? – A kilo. a. How much b. How many c. How II. Read the paasage, then do the exercise Minh studies far from his house. So he has lunch at the school’s canteen. The food here is very cheap and good. He has some rice, meat and tomatoes for lunch. His favorite vegetables are tomatoes and lettuce 1. Write True / False before each sentence: ____ a. Minh studies far from his house. ____ b. He has lunch at home. ____ c. The food at the canteen is not cheap and good. ____ d. He often has noodles for lunch. 2. Answer the questions: a. Does Minh have lunch at the school’s canteen? b. How is the food? c. What are his favorite vegetables? III. Match A and B A B 1- Can I help you? a. A dozen, please. 2- How much is it? b. Yes, I’d like some cabbages. 3- How many eggs do you want? c. I like fish. 4- What’s your favorite food, Mai? d. 2.500 dong IV- Match the answers to the questions: Questions Answers 1: Is there any milk ? a: I’d like some orange juice 2: What fruit is there ? b:I’m hungry 3: What is for lunch today? c:Rice with fish and vegetable 4: How do you feel ? d:No, there aren’t 5: Are there any apples ? e:Yes,there is 6: What would you like ? f: There are grape and orange V. Supply the correct form of verbs : 1. There (not be)…………………….any milk in the bottle. 2. How much(be) …………………….the pens? 3. They (drink) ……………….some fruit juice at the moment. 4. Mr Nam (get) ………………………….up early in the morning. VII. Complete the sentences with question words in the box: Who - How much - How many - How old - What - When -Where 1. …………………grams of meat does he want ? 2. ……………….milk do you need? 1 3. …………………….wants chicken? 4. ……………………….is there to eat? VIII. Complete the dialogue: a would thirsty feel hungry noodles some like Nam: How do you…………………………? Lan: I’m hot and I am………………………… Nam: What…………………………you like? Lan: I’d …………………………orange juice. What about you? Nam: I am………………… I want………noodles. What about you, Lan? Would you like some…………………………? Lan: No, thanks. I’m thirsty. I’d like……………drink. REVISION II - THE SECOND SEMESTER I. Chọn a, b, c hoặc d để hoàn thành những câu sau: 1. He isn’t short. He is …………… a. tallb. short c. fat d. thin 2. She isn’t tall. She is……………… a. small b. thin c. shortd. fat 3. They aren’t full. They are ……………… a. cold b. short c. fat d. hungry 4. We aren’t weak. We are ……………… a. strong b. short c. fat d. hot 5. Her lips aren’t thin. They are……………… a. heavy b. tall c. full d.big 6. What ……………… she do? - She is a gymnast. a. is b. does c. do d. are 7. His face isn’t oval. It is ……………… a. small b. big c. round d. long 8. Head, ……………, hand, leg and chest are the parts of the body. a. pen b. shoulder c. bookd. desk 9. I would like some water. I am ……………… a. thirsty b. fat c. hungry d. short 10. Lan is hungry. She’d like some…………… a. coffee b. sweets c. oranges d. noodles 11. How do you feel? - I’m …………… a. big b. small c. tired d. short 12. Do you have …………… milk? a. some b. any c. a d. an 13. There is ……………fruit juice on the table. a. some b. any c. a d. an 14. I want ……………. kilo of beef. a. some b. any c. a d. an 15. ……………. rice do you want? a. How many b. How much c. Where d. What 16. …………… carrots do you want? a. How many b. How much c. Where d. What 17. …………… is your father? - He is in the livingroom. a. What b. Where c. Which d. Who 18. Are there any ………….on the table? - There are three. a. oranges b. orange c. apple d. banana 19. She …………. like some chicken and some vegetables. 2 a. want b. would c. need d. eats 20. I want half …………… kilo of meat. a. of b. on c. a d. an 21. Can I …………… you? a. help b.helps c. is helping d. to help 22. She …………… badminton at the moment. a. playb. plays c. is playing d. to play 23. He ……………. up at five o’clock. a. get b. gets c. is getting d. to get 24. I’m tired. I’d like…………… … a. sit down b. sits down c. am sitting down d. to sit down 25. There is ……………fruit juice on the table. a. some b. any c. a d. an 26. I want ……………. kilo of beef. a. some b. any c. a d. an 27. Are there any ………….on the table? - There are three. a. oranges b. orange c. apple d. banana 28. She …………. like some chicken and some vegetables. a. want b. would c. need d. eats 29. I want half …………… kilo of meat. a. of b. on c. a d. an 30. Can I …………… you? a. help b.helps c. is helping d. to help 31. I eat a banana everyday. It’s my ………………… fruit. A- favorite B- food C- drink D- like 32. Her lips aren’t full . They are …………… A- thin B- fat C- short D- weak II- Đặt câu hỏi cho từ gạch dưới: 1. Minh feels thirsty. ………………………………? 2. My favorite food is fish. …………………………….? 3. A cake is 1000 dong. …………………………………? 4. I would like orange juice. …………………………? REVISION III I-Choose the best answer : 1. I’d like _____________bananas, please ! a. any b. some c. many d. much 2. Lemonade, apple juice and ___________are cold drinks. a. vegetables b. noodles c. iced tea d. beans 3. She isn’t heavy. She is ______________. a. thin b. fat c. strong d. light 4. Lan ___________aerobic everyday. a. does b. plays c. goes d. dances 5. ______________sports do you play ? I play badminton a. What’s b. Who c. Which d. How 6. We need a tent to go __________________. a. fishing b. swimming c. camping d. jogging 7. ___________ do you go to school ? Every afternoon. a. How much b. How often c. How many d. How 8. What do you often do ___________it is hot ? a. What b. Which c. Howd. When 9. Thuy is thirsty. She’d like some_____________________. a. rice b. bread c. vegetables d. orange juice 10. I’d like some rice and fish. I am _____________________. a. thirsty b. thin c. hungry d. full 3 11. We often ………… our kites in the afternoon. a. do b. play c. fly d. go 12. Lan and Hoa usually listen to music ………. Their free time. a. in b. on c. to d. at 13. She is …………… aerobics now. a. playing b. doing c. watching d. skipping 14. We need a tent to go ……………… a. fishing b. jogging c. fishing 15. They ……… go camping because they don’t have free time. a. always b. sometimes c. often d. never 16. How ……………do you go swimminw? – once a week a. long b. often c. much d. many 17. He likes milk but he ………… like coffee. a. don’t b. doesn’t c. isn’t 18. …………. Do you watch TV? – Every day a. How much b. How often c. How II- Supply the correct form of verbs : 1- He usually ( jog ) ………………… in the morning. 2- My sister ………………… aerobics every morning. (do) 3- Lan …………… go to school six days a week. ( go) 4- He often …………… to the movies on Sunday. (go) 5- My mother …………. Iced tea. (like) 6- I ………… thirsty now. (be) 7- There ……… any water in the bottle. (be / not) 8- There ………………… some oranges on the desk. (be) 9- My mother …………… the meal in the kitchen now. (cook) 10- They ……………… soccer at the moment . ( play) 11- He often …… swimming . He … swimming at the moment. ( go) 12- He never(go) … . camping because he ( not/ have ) ……… a tent. 13- We ………… swimming in the winter. (not / go) 14- What (be) …… the weather like today? It (be) ……… cold. 15- The students ………………… their homework now (do) 16- They …………… to music at the moment. ( listen) 17- She (feel) ………thirsty now. She (want) ………. a cold drink 18- My father never …………… to the movies. (go) 19- It (be) …………… hot in the summer. 20- When it is hot , he (go ) …………. Swimming. III- Put the adverbs in the correct position: 1- She is a good student. (always) 2- Do you go camping? (often) 3- I am late for school. (never) 4- He goes home at five o’clock. (usually) 5- It is cold in the winter.( often) 6- They aren’t free on Sunday. (always) 7- What do you do when it is cold? (often) 8- Is it warm in the spring? (usually) 9- They are tired after work. (always) 10- What does he do on Sunday? ( often) 11- Is he late for school? (sometimes) 12- My mother does the housework. ( always) IV- Make questions: 1- She goes to school six days a week. 2- He goes swimming once a week 4 3- They are playing tennis now 4- He goes jogging. 5- It is hot in the summer. 6- I listen to music in my free time. 7- She sometimes goes to the park. 8- I like cool weather 9- When it is cool , I play tennis 10- She likes cold weather. 11- I often go swimming in the summer. 12- It is cold in the winter. V- Match the questions with the answers: A B Answer 1) take 2) go 3) fly 4) have 5) in 6) do a) aerobics b) the winter c) a picnic d) fishing e) a kite f) a photo 1- 2- 3- 4- 5- 6- A B Answer 1- go 2- listen to 2- watch 3- play 4- do 5- read 6- see a) television b) volleyball c) a movie d) swimming e) music f)a newspaper g) housework 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- VI- READING: 1/ Quang likes camping .On the weekend, he often goes camping in the mountains. He usually goes with his friends. Quang and his friends always wear strong boots and warm clothes. They always take food, water and a camping stove. Sometimes, they camp over night. a) What does Quang like? b) Where does ho often go ? c) When does he go? d) Who does he usually go with? e) What do they always wear? f)What do they always take? g) Do they camp over night? 2/ Miss Lan is our teacher. She teaches us history. She is tall and thin but She isn’t weak. She plays a lot of sports. Her favorite sports is aerobics. She does aerobics three times a week. She likes 5 jogging, too. She jogs in the park near her house in the morning. In her free time she listens to music or watches TV. a) What does Miss Lan do? b) Is she tall or short? c) Which sports does she play? d) How often does she go jogging? e) What does she do in her free time? f) How often does she do aerobics? 3/ Lan and Lien are classmates. Lan is thin but Lien isn’t. Lan is tall and pretty. Lan is short. They are both eleven years old. They are good students. They are good friends. They often go to school and play together. a) Who are Lan and Lien? b) Is Lan thin or fat? c) How old are they? d) Are they good students? e) What do they often do together? 4/ Miss Lan is tall and thin. She has an oval face. She has black eyes. She has a straight nose. She has full lips. She is beautiful. She is a nurse. III/ Answer the questions: 1. What’s your favourite food ? …………………………… 2. What would you like for breakfast? ………………………………… 3. Which sports do you play? ………………………………………… 4. How do you go to school ? …………………………………… 5. What do you do in your free time ? ………………………………… 6. How often do you play sports ? ……………………………… 7. What weather do you like ? ………………………………… 8. What do you do when it’s hot ? 9. What’s the weather like in the winter?………………………… 10. What color is your hair ?………………………………… ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP VÀ 3 ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II THAM KHẢO MÔN TIẾNG ANH LỚP 6 NĂM HỌC 2012-2013 ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP I. Choose the correct words to complete the sentences. 1.______I help you ? a. Do b. Can c. Have d . does 2. ________color is your hair ? a. How b. Which c. What d. where 3. How ________oranges does she want ? a. much b. many c. do d . does 4. What are you ______________ to do in Hue ? a. go b. to go c . goes d . going 5. She needs _______of beef. a. 200 grams b . a tube c. a dozen d. a bottle of 6. She isn’t weak. She is_______. a. thin b.tall c. fat d. strong 7. Hung is a _________ He’s strong and heavy. a. gymnast b. weight-lifter c. driver d. doctor 8. I like hot_______. A. season B. weather C. activity D. class 9. I often go swimming when it is _______. 6 A. cold B. hot C. hungry D. thirsty 10. What _____ your father doing now? He is playing badminton. A. is B. are C. do D. does 11. Do _____ like cold weather? A. she B. he C. it D. they 12. _______ does your brother go fishing? He goes once a week. A. How old B. How often C. How D. What 13. ________ the weather like in the winter? A. How B. How often C. What’s D. What 14. He ________ goes fishing in the winter. It’s too cold. A. often B. always C. usually D. never 15. What are you doing? - ______. A. You are reading B. I reading C. I am read D. I am reading 16 ……………… do you do in your free time ? a. where b. when c. what d. why 17 ………………… sport does she play? a. what time b. which c. how d. when 18. What do you do ……………… it’s warm? a. when b. what c. where d. which 25. What about ______ by bike? A. travel B. to travel C. traveling D. travels 26. It’s a beautiful day today. Let’s ______ for a walk. A. go B. going C. to go D. to going 27. Why don’t ______ to the park? A. go B. going C. we go D. we going 28. _______ place are Phuong and Mai going to visit first? A. Where B. Which C. How D. How long 29. I ______ Hue next month. A. visit B. am going to visit C. to visit D. visiting 30. Nam often ______ fishing on the weekend. A. go B. goes C. is going D. going II. Fill a, an, some or any in each blank: 1. There isn’t ……………. milk in the jar. 2. No, there aren’t ……………. noodles. 3. I have ……………… orange. 4. Do you have …………… meat?. 5. I’m hungry. I’d like ……………… chicken and rice. 6. I want …………… apple. 7. I’d like ……………. Milk. 8. Mr Tan wants …………… beans. 9. That is …………… onion. 10. Hung has …………… Mercedes car. 11. I’d like ………………eggs, please. 12. He wants ……………apple. 13. Are there ………………chocolates in the box? 14. They are planting ………………trees in the garden. 15. There aren’t …………….pictures in the album. 16. He would like …………….banana. III. Fill many or much in each blank: 1. How …………… sandwiches does she want? 2. How ………… lemon juice does she want? 3. How …………… money have you got? 4. How …………… kilos of meat does she want? 5. How …………… rice does his father want? 7 6. How ………… fish does your mother want? 7. How …………… homework does he have? 8. How …………… boxes of peas do you want? 9. How …………… cooking oil does her mother want? 10. How ………… pencils do you want? IV. Make sentences, using the words given: 1. Tan and Ba/ play tennis now. ___________________________________________________________ 2. She/ do aerobics at the moment. ___________________________________________________________ 3. Linh/ skip rope now. ___________________________________________________________ 4. My father/ jog/ every day. ___________________________________________________________ 5. She/ often/ do aerobics. ___________________________________________________________ 6. Nam/ sometimes/ play table tennis. ___________________________________________________________ 7. Look ! The boy/ read a book. ___________________________________________________________ 8. Son Hai/ write a letter now. ___________________________________________________________ 9. His friends/ play soccer/ every Sunday. ___________________________________________________________ 10. I/ swim/ every afternoon. ___________________________________________________________ 11. They/ play/ soccer/garden/ at the moment. ___________________________________________________________ 12. Nam/ play/ video game/ twice a week. ___________________________________________________________ 13. It/ hot/ summer/ but/ cold/ winter. ___________________________________________________________ 14. She/ like/ cool/ weather/ not like/ hot/ weather. ___________________________________________________________ 15. What/ weather/ like/ summer? ___________________________________________________________ 16. She/ go jogging/ morning. ___________________________________________________________ V. Rewrite the complete sentence using the adverb in brackets in its correct position: 1. I go to the cinema. (often) 2. She is a good student. (always) 4. My mother goes swimming. (never) 5. My parents go to work on Mondays. (usually) 6. It is hot in the summer. (always) 7. What do you do when it’s cold?. (often) 8. It is hot in the winter. (never) 9. Do you have cold shower in the winter?. (usually) 8 10. Do you walk in the mountains?. (sometimes) VI. Supply the correct form the making suggestion in the bracket: 1. Nam often (go) ………… to the movies on Sundays. 2. I (travel) …………… to Binh Thuan tomorrow. 3. Nga (watch) ………… TV every morning. 4. They (play) ………… soccer at the moment. 5. We (go) …………… to the cinema tonight. 6. He usually (jog) …………. in the morning. 7. She (play) …………… aerobics every day. 8. He (read) ……………. in the living room every day. 9. What ………… he (do) ………… this weekend?. 10. I (stay) …………… there for 2 days when I come there. VII.Make question to the underlined words: 1. Lan is going to live in China. 2. They’re going to paint their house. 3. They’re going to bring me some flowers. 4. He’s going to do his homework tonight. 5. Miss Hoa is going to stay in a hotel tonight. VIII. Read the text and fill in the missing blank food mountains camp wear Minh likes walking. On the weekend, he often goes walking in the __(1)__. He usually goes with two friends. Minh and his friends always __(2)__strong boots and warm clothes. They always take __(3)__and water and a camping stove. Sometimes, they __(4)__overnight. 1.____________ 2._____________ 3.______________ 4._______________ IX. Read the dialogue and answer the questions. 1. Ba: What are you going to do this summer vacation? Lan: I am going to visit Hue. Ba: Where are you going to stay? Lan: I’m going to stay with my aunt and uncle. Ba: How long are you going to stay? Lan: for a week. Ba: What are you going to do in Hue? Lan: I am going to visit the citadel. Questions: a. What is Lan going to do? ___________________________________________________ b. Where is she going to stay? ___________________________________________________ c. How long is she going to stay? ___________________________________________________ d. What is she going to do in Hue? ___________________________________________________ 2. Mai is a student. She is tall and thin. She has long black hair. Her eyes are brown. She has a round face and thin lips. 1. Mai is a student. 2. She is tall and heavy. 9 3. She has black eyes. 4. Her hair is black. Answers: 1 ________ , 2 _________ , 3 __________ , 4 __________ 3.Salegirl: Can I help you? Lan: Yes. I’d like some chicken, please. Salegirl: How much do you want? Lan: A kilo, please. Salegirl: Is there anything else? Lan: Yes, I need some oranges. Salegirl: How many do you want? Lan: A dozen, please. Questions: 1.Where is Lan? ___________________________________________________ 2.What does she want? __________________________________________________ 3.How much chicken does she want? ___________________________________________________ 4.How many oranges does she want? __________________________________________________ 4. Nam: How do you feel, Lan? Lan: I’m hot and I am thirsty. Nam: What would you like? Lan: I’d like some orange juice. What about you? Nam: I’m hungry.I’d like some noodles.Would you like noodles, Ba? Ba: No, I wouldn’t. I’m tired. I’d like to sit down. • Questions: 1. How does Lan feel? ___________________________________________________ 2.What would she like? ___________________________________________________ 3. What would Nam like? ___________________________________________________ 4.How does Ba feel? ___________________________________________________ X.Em hãy cho biết từ trái nghĩa của các từ sau: 1. strong ……………… 5. heavy ……………………. 2. thin ………………… 6. black …………………… 3. big ………………… 7. full …………………… 4. tall ………………… 8. long ……………………… XI.Nối cụm từ ở cột A với từ thích hợp ở cột B A B 1. a bottle of 2. a packet of 3. a box of 4. a kilo of 5. a can of 6. a bar of 7. a tube of 8.a dozen a. toothpaste b. soap c. peas d. eggs e. cooking oil f. tea g. chocolates h. rice. KEY I. Choose the correct words to complete the sentences. 1.______I help you ? a. Do b. Can c. Have d . does 10 [...]... you read ? …………………………………………………………… c Do you play soccer ? …………………………………………………………… d What do you do in your free time ? …………………………………………………………… – – – – – The End – – – – – Hướng dẫn chấm thi học kỳ 2 : môn Tiếng Anh 6 I.( 2 điểm) Học sinh đạt 0,25 điểm cho mỗi đáp án đúng b C c C d B e C f D g A h D i D II.( 2 điểm) Học sinh đạt 0,25 điểm cho mỗi đáp án đúng b Huong Pagoda c Ha Long Bay d Ngoc Son... (1point) 17 A .What/ she/ like/ dinner ? ………………………………………………………………… B How / beef/ he / want ? Đáp án và biểu điểm Tiếng Anh lớp 6 học kì 2 ĐỀ I : A I Choose the suitable: (1pts): 1.a 2.d 3.c 4.d II Choose the suitable word(s) that best completes these sentences : (2pts) 1d 2b 3c 4a 5a 6c 7b 8a II Give the correct forms of the verb in the brackets: (2pt) 1/ is – going to stay 2/ goes 3/ rides 4 is watching... words into a correct sentences(1pts): 1 Nam has a round face 2 I’d like some chicken and some rice ĐỀ 2 ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ 2 Môn: Anh văn 6 Thời gian: 45 phút I Choose A , B , C , D to complete the sentences ( 2 ms ) a He isn’t tall He is …short…………………… A short B oval C round D thin b He ……………………………………….volleyball at the moment A play B plays C is playing D are playing c ………………………she go jogging every... 5/ some 6/ an 7/ some 8/ some 9/ an 10/ a 11/ some 12/ an 13/ any 14/ some III Fill many or much in each blank: 1/ many 2/ much 3/ much 4/ many 5/ much 6/ much 7/ much 8/ many 9/ much 10/ many IV Make sentences, using the words given: 1 Tan and Ba are playing tennis now 11 2 She is doing aerobics at the moment 3 Linh is skipping rope now 4 My father jogs every day 5 She often does aerobics 6 Nam sometimes... going 5 She needs _of beef a 200 grams b a tube c a dozen d a bottle of 6 She isn’t weak She is _ a thin b.tall c fat d strong 7 Hung is a _ He’s strong and heavy a gymnast b weight-lifter c driver d doctor 8 I like hot _ A season B weather C activity D class 9 I often go swimming when it is _ A cold B hot C hungry D thirsty 10 What _ your father doing now? He is playing badminton A is... - picture 4 A - rice II Choose the best answer 1) b in 6) c she 2) c a small 4) b It's 8 o'clock 3) b in grade 5) a play III Read the text and answer the question 1) No,he doesn't 2) after shcool he reads 3) Yes, he does 4) Yes, he does 5) every evening he listens to music IV Choose the best option to fill in the blank (2,5pts): 1 C 5 A 9 D 2 A 6 B 10.C 3 B 7 C 4 A 8 B V- Read the passage then answer... doing? - A You are reading B I reading C I am read D I am reading 16 ……………… do you do in your free time ? a where b when c what d why 17 ………………… sport does she play? a what time b which c how d when 18 What do you do ……………… it’s warm? a when b what c where d which 25 What about by bike? A travel B to travel C traveling D travels 26 It’s a beautiful day today Let’s for a walk A go B going C to... but it’s cold in winter 14 She likes cool weather but she does not like hot weather 15 What is the weather like in summer? 16 She goes jogging in the morning VI Supply the correct form the making suggestion in the bracket: 1/ goes 2/ am going to travel 3/ watches 4/ are playing 6/ jogs 7/ plays 8/ reads 9/ What is he going to do stay VII.Make question to the underlined words: 1/ Where is Lan going to... friends d Yes , they do VI.(1 điểm) Học sinh đạt 0,25 điểm cho mỗi đáp án đúng 16 Students ‘ answer ĐỀ 3 KIỂM TRA HỌC KỲ II I Choose the word having the underlined letters pronounced differently from the others.(1p) 1 A game B geography C vegetable D change 2 A watches B brushes C classes D lives 3 A their B math C thing D theater 4 A read B teacher C eat D ahead II Choose the suitable word(s) that... often C any D many 6/ She listens to music A two times a week B a week twice C twice a week D two a week 7/ ………….do you go swimming? - Once a week A How much B How often C How many D How long 8/ In the …………the weather is usually cold A winter B summer C fall D spring II Complete the sentences with the right form of verbs(2 points) 1- How long …….Nga .(stay ) with her aunt and uncle this vacation? . What color is your hair ?………………………………… ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP VÀ 3 ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II THAM KHẢO MÔN TIẾNG ANH LỚP 6 NĂM HỌC 2012-2013 ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP I. Choose the correct words to complete the. your free time ? …………………………………………………………… – – – – – The End – – – – – Hướng dẫn chấm thi học kỳ 2 : môn Tiếng Anh 6 I.( 2 điểm) . Học sinh đạt 0,25 điểm cho mỗi đáp án đúng b. C c. C d. B e. C f biểu điểm Tiếng Anh lớp 6 học kì 2 ĐỀ I : A. I. Choose the suitable: (1pts): 1.a 2.d 3.c 4.d II Choose the suitable word(s) that best completes these sentences : (2pts) 1d 2b 3c 4a 5a 6c 7b 8a II.
- Xem thêm -

Xem thêm: ôn tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (bài tập), ôn tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (bài tập), ôn tập thi hkii tiếng anh lớp 6 (bài tập)

Từ khóa liên quan

Gợi ý tài liệu liên quan cho bạn